Egyre többen kóstolják meg Dua Lipa bizarr koktélját - videó

Vágólapra másolva!
A zenevilág egyik legnagyobb sztárja, Dua Lipa egy egészen furcsa receptet talált ki. A jéggel teli poharába kólát, és ecetes uborkalevet töltött, majd felhúzza az egészet egy kis csípős jalapeno lével, végül az egészre zöldségeket szórt. Mindez ráadásul saját bevallása szerint nagyon finom, és ezt olyan meggyőzően mondta, hogy a receptet többen is kipróbálták.
Vágólapra másolva!

A bizarr italból, amit Dua Lipa talált ki, azóta többek között a legendás szakács, Gordon Ramsay is ivott. A világhírű sztárséf reakciója alapján nemcsak leírva hangzik bizarrnak az ital, hanem az íze is hasonló lehet.

Rendben, csináljuk. Diétás kóla, egy kis jalapeno-lé, egy kis savanyúság meg a leve, majd mindent öntsünk össze és még a tetejére egy kicsit. Itt van

 - mondta el videójában a sztárséf, majd meghúzta az italt, amit szinte egy másodperccel később ki is köpött a felvétel kellős közepén.

"Dua Lipa az Isten szerelmére... ezzel tönkreteszed a hangszálaidat az fix" - mondta el nevetve a tévés szakács, akinek a videóját már több millióan kedvelték a közösségi médiában -írja a Bors

De nem csak külföldön hódít Dua Lipa különleges itala, már a magyar tiktokozók körében is népszerű az uborkás kóla trend. Dobai Aty, akinek több mint 170 ezer követője van TikTokon, azonnal kipróbálta az új őrületet és erről videót is készített. 

Ezt most nem tudom hova tenni őszintén, mert édes a cola miatt, viszont a savanyú uborka lé miatt meg sós. Szóval, aki szereti sós-édes dolgokat, annak lehet, hogy ízleni fog... Olyan íze van, mintha a kólába még véletlenül raktál volna egy kis sót

 - mondta a videóban Dobai Aty. 

@dobaiaty Kóstoljad meg légy oly kedves…😅🫣😂 nektek hogy ízlett? #fy #fyp #tastetest #dualipa #dobaiaty #cocacolapickle #challange #nekedbe #foryourpage ♬ Don't Start Now - Dua Lipa

Végül azzal zárta a videót, hogy minden korty után egyre jobban ízlik neki a furcsa ital, úgyhogy javasolja mindenkinek, hogy próbálja ki. 

Nem ez az első bizarr trend, amit az énekesnő megalkotott, pár hónapja hatalmas őrület volt a TikTokon az, hogy kiderült, hogy Dua Lipa olívaolajjal és sóval eszi a vanília fagylaltot. Ezt a különlegességet még a Ripost munkatársa is kipróbálta. 

Azonban a TikTokon nem csak aranyos és furcsa trendek terjednek el, hanem olykor életveszélyesek is. Szeptember elején írtunk arról, hogy ismét életveszélyes őrület jelent meg a TikTokon, amely majdnem egy 12 éves fiú életébe került. Egy négygyermekes anya éppen egyik gyermekét szoptatta, amikor hatalmas zajt hallott a földszintről. A fia eszméletlenül feküdt a padlón, miután kipróbálta a TikTok új trendjét: dezodort lélegzett be, ami rohamot és szívleállást eredményezett nála.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!