A vásárlók ajándékot kapnak a Windows XP mellé

Vágólapra másolva!
Több amerikai számítástechnikai üzlet értékes ajándékokat ad az október 25-én megjelent operációs rendszer megvásárlói számára.
Vágólapra másolva!

Az amerikai kiskereskedelmi forgalomban levő Windows XP forgalmát több kereskedő extra juttatásokkal igyekszik megnövelni. A vásárlóknak adott marketing-ajándékok értéke sok esetben meghaladja maga az XP árát is. A Staples amerikai kiskereskedelmi lánc például a Windows XP Home 99 dollárba kerülő változata mellé 128 MB memóriát, három hónap internet-előfizetést, számos szoftvert, ezeken kívül pedig egy szabadon választható terméket ad: ez utóbbi esetében a vásárlón múlik, hogy az "étlapon" szereplő Palm m100 kézi számítógép, a CD-újraíró, a digitális fényképezőgép és a router közül melyiket viszi haza. Az ajándékok összértéke itt meghaladja az operációs rendszerét: csupán maga a Palm kerül 99 dollárba.

A Staples mellett több kereskedő is hasonló módszerrel kívánja serkenteni az XP eladását. Az ajándékok között legtöbbször az olcsó SDRAM és az ingyenes internet-hozzáférés szerepel, de akad joystick, multimédia hangszóró és számos egyéb kiegészítő is.

[origo]

Debütál a Windows XP

Az égből hull alá a Windows XP

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről