A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Fájlcsere helyett házcsere

Vágólapra másolva!
Egy papírtrombitával kezdte és addig csereberélt a világhálón egy 26 éves kanadai, québec-i fiatalember, míg végül egy kétemeletes házra tett szert, ahová hamarosan beköltözik menyasszonyával.
Vágólapra másolva!

Kyle MacDonald elmondta, hogy a "Bigger and Better" játék mintájára a kis dolgokat mindig valami "nagyobbra és jobbra" cserélte, és így összesen 14 cserével az interneten egy év alatt szerezte meg a nyugat-kanadai Saskatchewan tartományban lévő Kipling helységben található házat.

A fiatalember 2005. július 12-én tette közé internetes blogján azt a szándékát, hogy a piros gemkapcsát valami másra cserélné, és kapott is érte egy ceruzát. Azt egy faragott kilincsre váltotta, majd sorban egy villanyrezsót, egy generátort, egy lemezszerződést, majd sívakációt, kisteherautót cserélt, aztán újabb cserék után egy délutánt kapott Alice Cooper rock-énekessel, majd egy szerepet a Donna on Demand című hollywoodi filmben. Ezt a szerepet cserélte végül a kiplingi házra, ahová szeptemberben költözik be az ifjú pár. Kipling városának vezetői a filmszerepet egy, a települést népszerűsítő promóciós árverés főnyereményének szánják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!