A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Géphez kötöttebb lesz az új Windows

Vágólapra másolva!
Míg Windows XP-ket gyakorlatilag korlátlan számú konfigurációra lehetett telepíteni, addig a hamarosan megjelenő Vistát legfeljebb egyszer lehet csak új gépre átköltöztetni.
Vágólapra másolva!

Az új operációs rendszer esetében bevezetett korlátozás a legdrágább, dobozos verziókat érinti: ezek a PC-vel együtt árult verziók két-háromszorosába kerülnek, így átlagfelhasználók nemigen szokták ezeket választani. A Windows XP esetében a dobozos verziók legfőbb előnye az, hogy korlátlan alkalommal lehetett új számítógépre telepíteni. A 2001 óta kapható operációs rendszert gond nélkül lehet telepíteni például a későbbiekben vásárolt akárhány új PC-re, persze használni csak egyszerre egy gépen lehetséges.

Ugyanez a Windows Vistával nem lesz már lehetséges - derül ki sajtóhírekből: a News.com beszámolója szerint az új Windows dobozos változatát választók legfeljebb egy alkalommal költöztethetik majd új PC-re operációs rendszerüket, ha megint új gépet vásárolnak, új operációs rendszert kell vásároljanak.

A Microsoft közlése szerint a korlátozást a szoftverkalózok elleni védekezés részeként vezetik be. Bár az átlagfelhasználókat ugyancsak kevéssé érinti, az új Windowsból csak a drágább Business és Ultimate verziókat lehet majd PC-t emuláló virtuális környezetben futtatni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!