Szélessávú mobil USB-modem a Sony Ericssontól

Vágólapra másolva!
A Sony Ericsson MD300 készüléke szélessávú mobil USB-modem, amellyel a számítógép HSDPA-, UMTS-, EDGE- vagy GPRS-hálózattal köthető össze.
Vágólapra másolva!

A Sony Ericsson bevezette az MD300 készüléket, egy csúcstechnológiát képviselő üzleti eszközt, amelynek segítségével az elfoglalt szakemberek könnyen és gyorsan csatlakoztathatják számítógépüket vagy laptopjukat az internethez, ahol és amikor csak kívánják. A Sony Ericsson első, USB-interfésszel rendelkező szélessávú mobilkészüléke, az MD300 telepítése és beindítása rendkívül egyszerű: automatikusan telepíthető mindenbe, ami csatlakoztatható az internethez, beleértve a számítógépes szoftvert is.

Az USB-memóriakártyához hasonlóan kompakt és könnyen kezelhető MD300 szélessávú mobil USB-modem bármilyen szabványos USB-porthoz csatlakoztatható. A beépített Microsoft Windows szoftver és illesztőprogramok segítségével a kártya csatlakoztatáskor automatikusan elvégzi a telepítést és a beállításokat, így az összeköttetés létrehozása mindössze másodpercek kérdése. Mac-illesztőprogramok letöltése is rendelkezésre áll majd. Az MD300 egyszerű, intuitív Wireless Manager interfészének köszönhetően használata valóban gyerekjáték.

Az MD300 minden, amire szüksége van mobilirodájának hatékony működtetéséhez, használjon akár HSDPA-, UMTS-, EDGE- vagy GPRS-hálózatot, bárhol a világon. Laptop- és asztali számítógéppel egyaránt használható, akár otthonában, akár szállodában tartózkodik, mivel tartozékai közül nem hiányzik az asztali állvány és az USB-hosszabbítókábel sem.

Az MD300 elegáns fekete és ezüstmetál színben, 2008 első negyedévétől lesz kapható hazánkban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!