Torrenten terjed a Sims 3

Vágólapra másolva!
Ismét megelőzték a kalózok a játékkiadókat, torrenten már elérhető a Sims sorozat legújabb része. A türelmetlen játékosok kalóz forrásokból már megszerezhetik az Electronic Arts életszimulátorát - adta hírül az Ars Technica.
Vágólapra másolva!

A Sims 3 megjelenéséig még két hét van hátra, az igazán türelmetlen gamerek azonban már beszerezhetik az életszimulátor legújabb részét. A kalózok ismét gyorsak voltak, az Electronic Arts kiadó pedig csak reménykedhet, hogy az illegális letöltések és a korai "nem hivatalos" megjelenés ellenére is sikerjáték lehet az új Sims.

A cég már korábban bejelentette, hogy az új Sims nem rendelkezik majd komoly digitális másolásvédelemmel. Telepítéséhez csak a sorozatszámot kell beírni, SecuROM-ot vagy más védelmi eljárást nem installál a felhasználó gépére. Az bejelentés az EA válasza volt a Spore-ban alkalmazott DRM-et illető gyakori kritikákra. A játékosokat felháborította, hogy a program DRM-et telepít a gépre, sőt a telepítések számát is korlátozta a kiadó. Az új EA játékok csak telepítőkódot kérnek, illetve - amint azt a kalózok felfedezték - hazatelefonálnak a kiadónak, jelezve a telepítés tényét.

Az Eurogamer újságírója szerint a Sims 3 alapjaiban változtatja meg a sorozat jellegét. Az eddigi, elkülönített helyeket tartalmazó szoftver új verziója igazi, bejárható, elő várost tartalmaz, amiben szabadon bóklászhat a játékos. Emellett a játék valamivel mélyebb is lett, a kritikus szerint kevesebbet kell törődni a testi funkciókkal és több idő jut a küldetésként is felfogható eseményekre.

A fájlcserélő-oldalak hozzászólásai szerint a játék működőképes, sőt néhány felahasználó a letölthető .iso fájl vírusmentességéről is meggyőződött. A hackerek és vírusterjesztők várhatóan azonnal lecsapnak a lehetőségre, valószínűleg már a fájlcserélőkön van a Sims 3 trójaival feldúsított verziója is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről