A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

IPadje mellett az ujját is ellopták egy férfinak

Vágólapra másolva!
Komoly sérüléseket okozott szatyorjának zsinórja, ezért ujjának egy részét amputálni kellett egy iPadet vásárló amerikai férfinak, akitől egy denveri bevásárlóközpontban erőszakkal vették el frissen vásárolt táblagépét.
Vágólapra másolva!

Az 59 éves Bill Jordan egy denveri plázában múlt csütörtökön vásárolt egy Apple iPadet, nem sokkal később azonban egy tolvaj tépte ki kezéből az eszközt tartalmazó szatyrot fényes nappal. Balszerencséjére azonban Jordan nem csupán a drága szerkezetet vesztette el, hanem egyik gyűrűsujja is komolyan megsérült.

A tolvaj ugyanis olyan erővel húzta el a szatyrot, hogy annak zsinórja egészen a csontig felsértette a férfi ujját, melynek kétharmadát az orvosoknak amputálniuk kellett. Jordan egyébként egy kanadai ismerőse számára vásárolta volna az iPadet, ott ugyanis még nem került a boltokba az eszköz, és azért tekerte ujjai köré a szatyor zsinórját, mert a csomag túl nehéz volt - nyilatkozta a hírügynökségnek.

Az elkövetőt a rendőrség jelenleg is keresi, szerencsére a biztonsági kamerák is rögzítették tevékenységét - a felvételt az AP hírügynökség cikkében meg is lehet nézni -, az ellopott iPadet pedig sorozatszáma alapján be tudják azonosítani.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!