A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaNorvégia-Magyarország
HUNPóta Georgina
10:00AsztaliteniszYu-Bin Shin-Georgina Pota
HUNTóth Krisztián
10:50CselgáncsKrisztian Toth-Alex Cret
HUNGercsák Szabina
10:50CselgáncsAoife Coughlan-Szabina Gercsak
HUNMagyarország
13:30VívásHungary-Italy
NyílNyíl

3D-s asztalt vett a Google

Vágólapra másolva!
Multitouch kijelzőkkel is jól bánó, a hagyományos számítógépes desktopot három dimenzióssá változtató szoftvert vásárolt a Google. Egyelőre nem tudni, hogy az Androidba vagy a készülő Chrome OS-be kerül be a program.
Vágólapra másolva!

A felvásárlással megszűnik a BumpTop kereskedelme, illetve nem jelenik meg több frissítés a szoftverhez. A program ingyenes verzióját még egy ideig letölthetik az érdeklődők, de az emlékeztetőket és tennivalókat is tartalmazó fizetős verzióra már nem ruházhatnak be.


Ujjal lehet pöckölni a fájlokat

Az operációs rendszer asztalát háromdimenzióssá alakító szoftver sorsa egyelőre ismeretlen. Korábbi felvásárlásai után a Google egyes termékeket igyenesen elérhetővé tett, másokat viszont teljesen eltüntetett.

Logikus lenne, ha a frissen megvásárolt szoftvert a Google a készülő Chrome OS operációs rendszeréhez használná fel. Ám a BumpTop program csak Windowsra és Mac OS X-re volt elérhető, míg a Chrome OS alapja a Linux. Ráadásul a keresőóriás táblagépekre szánt rendszerének a központjában nem is a hagyományos asztal áll majd, hanem a teljes képernyős böngészőablak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!