A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaNorvégia-Magyarország
HUNPóta Georgina
10:00AsztaliteniszYu-Bin Shin-Georgina Pota
HUNTóth Krisztián
10:50CselgáncsKrisztian Toth-Alex Cret
HUNGercsák Szabina
10:50CselgáncsAoife Coughlan-Szabina Gercsak
HUNMagyarország
13:30VívásHungary-Italy
NyílNyíl

Hardveres gyorsítás került a Google Chrome-ba

Vágólapra másolva!
A grafikus chip használatával érzékelhetően felgyorsult a Google böngészője, aminek még csak a fejlesztői változatában próbálható ki az újítás.
Vágólapra másolva!

A Google a 7-es Chrome Chromium nevű fejlesztői változatában tette elérhetővé a hardveres gyorsítást, amivel a böngészője a Firefox 4 és az Internet Explorer 9 mellé zárkózott fel a technológia használatában. A számítógép grafikus magjának használatával a böngésző főleg a multimédiás és interaktív tartalmakat dolgozza fel és jeleníti meg gyorsabban, ami a Geek.com beszámolója szerint érzékelhető változást jelent a korábbi verzióhoz képest.

A szájt tesztjei szerint a YouTube-videók lejátszása és a flashjátékok látványosan kezesebbek és gyorsabbak a legújabb Chrome-ban. Az új verzió további újításai között lesz várhatóan a böngészőfülek szinkronizálása is, ami azt jelenti, hogy a felhasználó ugyanott folytathatja majd a böngészést otthon, mint ahol a munkahelyi gépén abbahagyta, mivel a szoftver a Google Accounton keresztül megjegyzi az éppen megnyitott oldalakat.

A 7-es Chrome-ba bekerült egy gyors plugin blocker is: a felhasználó egy kattintással lelőhet bármilyen flashes tartalmat a képernyőn, amivel további processzor-kapacitást szabadíthat fel a még gyorsabb böngészéshez. A böngészőnek mindezeket az újdonságokat felvonultató verziója várhatóan szeptemberben jelenik majd meg egy Chrome Web Store nevű online áruházzal együtt, amiben webes alkalmazásokat, játékokat, prémium szolgáltatásokra vonatkozó előfizetéseket lehet majd vásárolni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!