Vágólapra másolva!
Új hivatalos blogján a Microsoft arról számolt be, hogy már csak néhány hónapot kell várni a Windows 8 tesztverziójának megjelenésére.
Vágólapra másolva!

Building Windows 8 címen érhető el a Microsoft új operációs rendszerének fejlesztői blogja, ahol a társaság folyamatosan hírt ad majd arról, hogyan állnak a Windows 7 utódján végzett munkálatok. A hivatalos blogon Steven Sinofsky, a Microsoft Windows és a Windows Live szolgáltatások működtetéséért felelős részlegének elnöke úgy fogalmazott, hogy a Windows 8 béta verziója a következő hónapok során elérhető lesz.

Sinofsky bejegyzésében reagált azokra a kritikus megjegyzésekre is, amelyek szerint a Microsoft túlságosan kevés dolgot kommunikál a Windows 8-ról. A Windows-részleg vezetője szerint tanultak a korábbi hibákból, ezért szándékosan nem harangoznak be idő előtt új funkciókat, ha ugyanis azok végül nem kerülnek be a végleges termékbe, a felhasználók csalódottak lesznek.

Steven Sinofsky a blogon arról is biztosította a felhasználókat, hogy az új Windows fejlesztésekor cél, hogy az száz százalékosan kompatibilis legyen a Windows 7-tel, vagyis az azzal használatos szoftverek és hardverek az új operációs rendszerrel is együtt fognak működni. A Microsoft szeptemberben rendezi meg Build című fejlesztői konferenciáját, várhatóan ezen a rendezvényen fog újabb részleteket elárulni a Windows 8-ról, de Sinofsky azt ígéri, hogy a blogon is számos kép, videó és egyéb információ.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről