A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Ötszáz új munkatárssal fogja bővíteni az Apple írországi részlegének dolgozói létszámát: az alkalmazotti létszám növelésére a cég európai felhasználóinak gyarapodása miatt van szükség.
Vágólapra másolva!

A Reuters hírügynökség értesülései szerint az írországi Apple-leányvállalat, amely a cég európai központjaként is működik, az elkövetkezendő másfél év során fogja ötszáz fővel növelni dolgozóinak körét.

Az Írország déli részén fekvő Cork városában lévő Appe-központban jelenleg 2800 ember dolgozik az cég szóvivője szerint. A cég a hírügynökségnek nem árulta el, hogy milyen típusú állásokra keresnek új munkatársakat, csupán azt közölte, hogy a bővítésre a növekvő európai eladások nyomán kerül sor. A corki központ egyébként a termékek disztribúcióját, a raktárkészletek menedzselését és adminisztratív feladatokat lát el. Írországban működtet központokat a Google és a Facebook is, az ország jelentős részben a nagyvállalatoknak biztosított kedvező adózási feltételek miatt bizonyult vonzónak a technológiai óriáscégek számára.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!