A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A Nokia 5.1 Plus is megkapta az Android 9 Pie-t

nokia 5.1 plus okostelefon android
Nokia 5.1 Plus
Vágólapra másolva!
Napokon belül széles körben elérhető lesz a frissítés.
Vágólapra másolva!

Folytatja az Android 9 Pie frissítések kiadását a finn HMD Global; ezúttal az idén júliusban piacra került Nokia 5.1 Plus mobiljára kezdte meg a Google legújabb operációs rendszerének a terjesztését, méghozzá a 2018. decemberi biztonsági javításokkal együtt. A frissítés várhatóan napokon belül mindenkinél elérhető lesz, a vállalat szokás szerint hullámokban teszi elérhetővé a telefonnal rendelkezők számára.

Nokia 5.1 Plus Forrás: HMD Global

A szokásos kisebb-nagyobb újdonságokon túlmenően a Nokia 5.1 Plus új szoftvere két különösen érdekes újdonságot hoz: a kameraszoftverében már megtalálható a sokkal több manuális beállítási lehetőséget kínáló Pro mód, továbbá akik nem szeretik a készülék notchát, azok képesek lesznek egy beállítás módosításával eltüntetni azt.

Ilyenkor a notch melletti kijelzőrészek feketévé válnak, az Android ikonokat tartalmazó értesítési területe pedig a szenzorsziget alatt, a klasszikus módon jelenik meg.

A frissítés elérhetőségét egy idő után automatikusan kijelzik majd a mobilok, de a türelmetlenek kézzel is rákerestethetnek a Beállítások alkalmazás Szoftverfrissítés részében. A telepítése előtt érdemes teljesen feltölteni a készülék akkuját, nehogy az installációs folyamat közben merüljön le.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!