Ennyire kemény az Apple iPhone 11 Pro Max

Vágólapra másolva!
A PhoneBuff megnézte, hogy az iPhone 11 Pro Max vagy a Galaxy Note 10+ bírja jobban a földbe csapódásokat.
Vágólapra másolva!

A Galaxy S10+ készülékkel szemben a Galaxy Note 10+ okostelefont elöl-hátul Gorilla Glass 6 védőüveg borítja, így elméletileg akár zsebmagasságból is túléli a földbe csapódásokat. Eközben az Apple a létező legerősebb védőüveget ígérte az iPhone 11 Pro modellekhez.

Természetesen ez is a Corning gyárából származik, de sokakat érdekelt, hogy vajon melyik készülék bírja jobban, ha véletlenül elejtik? A PhoneBuff kiderítette.

Forrás: PhoneBuff

A csapat a gépi töréstesztben hisz, vagyis a mobilokat egy gép ejti le, így pontosabb összehasonlítási alapot szolgáltat. A Galaxy Note 10+ a teszteken egy hajszállal jobbnak bizonyult: mindkettő csúcsmobil összetört, de a Samsung készülékén kevesebb volt a repedés. Az oldalsó becsapódásokat ugyanakkor az iPhone 11 Pro Max bírta jobban, köszönhetően a rozsdamentes acél keretnek.

A kijelzővel lefelé való ejtéseknél az iPhone 11 Pro Max az iPhone-ok eddigi legjobb eredményét érte el ráadásul, a panel működőképes maradt. Vagyis az Apple igazat mondott, az iPhone 11 Pro készülékek valóban az eddigi legkeményebb Apple mobilok. Egy tokot azért ettől függetlenül merőben ajánlott rátenni ezekre is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről