A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ilyen PC kell az új Assassin’s Creednek

assassins creed valhalla videojáték ubisoft
Assassin's Creed: Valhalla
Vágólapra másolva!
A beállítások függvényében rögtön ötféle gépigényre is fény derült.
Vágólapra másolva!

Már egy hónap sincs hátra az Assassin's Creed: Valhalla megjelenéséig, így az Ubisoft végre tájékoztatta a széria számítógépeken játszó rajongóit a gépigényről. Ráadásul szokatlanul részletesen, a tipikus minimum és ajánlott helyett rögtön ötféle kombinációra is fény derült, ezeket a felbontás, a minőségbeállítás, továbbá a megcélzott képkockasebesség alapján állították össze az illetékesek.

A fejlesztők által megadott követelményeket általában érdemes fenntartásokkal kezelni, ám ettől függetlenül meglehetősen nyilvánvaló, hogy már a Full HD / magas beállítás / 60 FPS trióhoz is komoly tűzerőre lesz szükség. Ez nem meglepő egy Assassin's Creed esetében, a széria sosem a visszafogott rendszerigényéről volt híres.

Komoly hardver kell az Assassin’s Creed: Valhalla futtatásához Forrás: Ubisoft

Ezzel együtt az Ubisoft kiadott egy videót, amelyen megcsodálható néhány perc játékmenet a Valhalla számítógépes változatából. A játék PC, PS4, Xbox One és Xbox Series platformokra november 10-én jelenik meg, november 12-én pedig a PS5-ös változata is elrajtol, bár Magyarországon csak november 19-től lesz kapható a Sony új konzolja.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!