A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

A Google szerint rendben vannak a gyártási hibás Pixel 5 okostelefonok

Vágólapra másolva!
Egyes modelleken eláll a kijelző a készülékháztól, de a Google szerint ez elfogadható dolog.
Vágólapra másolva!

A Google továbbra sem áll hardverfronton a helyzet magaslatán, a Pixel mobilokkal minden évben van valami baj. Ezúttal egyes modelleken a kijelző és a készülékház kerete között tátong egy rés, ráadásul nem is teljes hosszúságban. Bár a dolog egyáltalán nem érint minden modellt, érthető, hogy dühös, aki pórul járt, ráadásul a szétszerelős videók alapján kampókat és sok ragasztót használt a Google, tehát egyértelmű, hogy a problémás modellek gyári hibásak. A felhasználók a nem túl minőségi látvány mellett a vízállóság miatt is aggódnak.

Forrás: google fórum

A Google a fórumán végül hivatalosan is válaszolt ezekre a problémákra, és a cég nyomozása szerint ez a rés a gyártási eljárás egy normál sajátossága, vagyis a Google szerint minden rendben van, ez a jelenség normális. Azért a cég óvatosan fogalmazott (ami érthető, ezen ugyanis még jobban felháborodtak az érintettek), és hozzátette, hogy ha valakinek mégis van panasza, akkor egyedi alapon igyekeznek segíteni.

Akinél jelentkezik a probléma, az mindenképp jelezze a termék forgalmazójának, és kérje a készülék mielőbbi cseréjét. A jelentések szerint a Google bár nem ismeri el a gyártási hibát, de cseréli az érintett modelleket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!