Karácsonyi meglepetés jött az Xperia csúcsmobilra

sony xperia 1 ii okostelefon fotózás mobilozás
Sony Xperia 1 II
Vágólapra másolva!
Európában is elkezdett feltünedezni az Android 11-et hozó frissítés.
Vágólapra másolva!

A megfelelő húrok pengetésével zárná az idei évet a Sony Mobile, a múlt heti tajvani kiadását követően Európában is megkezdte az Xperia 1 II mobilja Android 11-et hozó frissítésének terjesztését. A részletek nem világosak, azonban az Egyesült Királyságból, Németországból és Franciaországból már érkeztek beszámolók arról, hogy kijelezték a mobilok a körülbelül 1 GB méretű javítás telepíthetőségét.

Sony Xperia 1 II Forrás: Sony

A 2020. decemberi biztonsági javításokkal egybecsomagolt rendszerfrissítés telepítését követően többek közt a Cinema Pro alkalmazással már 4K HDR-ben is lehetőség van 120 képkockás videorögzítésre, a Photo Pro appban menthetőek és visszatölthetőek a gyakran használt beállítások, elérhetővé vált dupla SIM esetén a 4G+5G hálózatokra való szimultán csatlakozás, jobban testre szabható lett az akkukímélő mód, plusz elérhető a képernyőről való videorögzítés az értesítési területen.

Ezek mellett az Android 11 további újdonságait is az ügyfelek rendelkezésére bocsátja Sony, így például a bekapcsológomb hosszú lenyomásával behozható az okosotthonos kütyük kezelésére kitalált felület.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!