Mégis jöhet Európába a Xiaomi Mi 10 Ultra

Vágólapra másolva!
Mozgolódik Spanyolországban a Xiaomi, és a Mi 10 Ultra globális bemutatójára is célozgat.
Vágólapra másolva!

A Xiaomi Mi 10 Ultra a piac egyik jelenlegi legjobb okostelefonja, és nem csak nyers erőben körözi le az összes androidos riválisát, hanem a DxOMark szerint kamerarendszerben is. A 120 Hz-es OLED-kijelzőre, a nagy akkura, a 120 wattos gyorstöltésre és a Snapdragon 865-re sem lehet panasz. Arra viszont igen, hogy a rajongók egyre növekvő és folyamatos elégedetlenkedése és nyomása ellenére a Mi 10 Ultra még mindig nem kapható Kínán kívül.

Forrás: xiaomi

Most a helyzet végre változhat, ugyanis a Mi Community egyik blogbejegyzése szerint Spanyolországban hamarosan megismerkedhetnek az első szerencsések élőben is a Mi 10 Ultrával.

Ez már önmagában is arra utal, hogy európai megjelenést fontolgat a Xiaomi, azonban egy hozzászólásban arról is beszéltek a spanyol leányvállalat emberei, hogy aki nem él Madridban, annak sincs miért aggódnia, mert hamarosan egy másik ULTRA meglepetés is jön. Ezek alapján pedig tényleg megjelenhet a Mi 10 Ultra, a kérdés csak az, hogy mennyiért. Ha a pletykált 1200-1400 eurós áron, akkor megint nagy lesz a felháborodás, mert Kínában már 660 eurónak megfelelő összegért vihető a készülék. Ha viszont olcsóbban, mint a Mi 10 Pro, akkor a korábbi vevők kerülnek furcsa helyzetbe, mert drágábban vettek gyengébb mobilt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről