Úton vannak a Samsung feltekerhető kijelzői

lg rollable
Tabletszerűvé válik az LG feltekerhető kijelzős mobilja a szétnyitásakor
Vágólapra másolva!
A tervek szerint még idén bemutatkoznak az első ilyen típusú paneljei.
Vágólapra másolva!

Jelen pillanatban az LG Mobile kálváriája miatt egyáltalán nem biztos, hogy a mobilgyártó leánycég valaha piacra dobja a CES-en nagy érdeklődést kiváltott, feltekerhető kijelzős Rollable okostelefonját. Akármi is történjék, a kettéhajtható kijelzős mobilokat a jelek szerint sikerre vitt Samsung fel van készülve ezen a téren is a babérok learatására.

Tabletszerűvé válik az LG feltekerhető kijelzős mobilja a szétnyitásakor Forrás: LG

A kijelzők fejlesztésével és gyártásával foglalkozó Samsung Display alelnöke a legújabb pénzügyi beszámoló kiadásakor bejelentette, hogy a divízió már nagyban dolgozik a következő generációs formaterveket használó eszközökbe szánt megjelenítőkön, konkrétabban a feltekerhető típus különböző variánsaira gondolt. A cég első efféle kijelzői még idén debütálnak, bár ténylegesen piacra kerülő eszközökben feltehetően csak később tűnhetnek fel.

Időközben a Samsung Display új technológiákkal fogja javítani a vízszintes vagy függőleges módon kettéhajtható kijelzőit, az OLED panelek piacán pedig többek közt alacsonyabb fogyasztással és adaptív képfrissítési sebességgel próbál az egyre erősödő konkurencia előtt maradni.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!