A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Késhet a Samsung idei jóárasított csúcsmodellje

galaxys21fe
Vágólapra másolva!
A Galaxy S21 belsős infók alapján a nyár helyett csak októberben mutatkozik be.
Vágólapra másolva!

Tavaly a Samsung nagy sikert ért el azzal, hogy kiadott az aktuális csúcsmodellből, a Galaxy S20-ből egy kicsit megvágott, kedvezőbb árú változatot. Ez volt a Galaxy S20 FE (Fan Edition), ami számos tulajdonságában megegyezett a drágább testvéreivel, és leginkább csak olyan területeken spórolt a vállalat, ami a felhasználók többségének fel sem tűnt.

A sikert látva nem csoda, hogy az idei csúcsgépből, a Galaxy S21-ből érkezik egy FE verzió, ami a jelenlegi információink szerint a Qualcomm leggyorsabb, Snapdragon 888-as processzorát kapja majd meg, várhatóan 8GB memória társaságában. Az 5G támogatása természetesen alap, és tisztességesnek a 4500mAh-s akkumulátor is, ami egy visszafogottabb, de korrekt 25 wattos gyorstöltésre is képes.

Várhatóan így néz majd ki az új telefon. Forrás: GSMArena

A kijelző tekintetében a Samsungtól szokásos kiváló AMOLED technológiára lehet számítani, azonban a felbontásból visszavesznek, így a tavalyi FE-hez hasonlóan itt is "csak" Full HD+-ra futja majd. Ennél azonban sokkal fontosabb, hogy nem hiányzik majd a 120Hz és a HDR támogatása sem.

Az eddig kikerült információk alapján érdekes, hogy a hátlapra nem kerülnek brutális megapixelekkel ellátott kamerák, hanem úgy tudni, hogy lesz egy 12 megapixeles széles, egy 12 megapixeles telefotó, valamint egy 8 megapixeles ultraszéles lencse, az előlapra pedig egy 32 megapixeles szelfikamera kerül.

Állítólag a Samsung eredetileg augusztus elején szerette volna piacra dobni a készüléket, ez azonban a legfrissebb beszállítói információk alapján nem fog megvalósulni, hanem különböző okok miatt el kellett tolni a premiert októberig.

A pontos okokra egyelőre nem derült fény, azonban nem lennénk meglepve, ha a világot érintő súlyos félvezető-hiány lenne az oka, vagyis végső soron az, hogy továbbra is nagyon nehezen lehet hozzájutni különböző chipekhez, mert egész egyszerűen nincs annyi gyártókapacitás, hogy ki lehessen elégíteni az igényeket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!