Beléphet a videójátékok piacára a Netflix

Koronavírus, vírus, televízió, tv, tévé, karantén, TV, netflix, tévézés, házimozi, Tévézés a karantén idején, tévézési szokások, trendek, tévéző emberek, távirányító, karantén
Tévézés a karantén idején
Vágólapra másolva!
Az EA-nél és az Oculusnál dolgozott vezetőt igazolt a projekt élére a vállalat.
Vágólapra másolva!

Egyes felhős játékfuttató szolgáltatásokat a korai időkben népszerű volt a videojátékok Netflixének titulálva magyarázni, a jelek szerint ebből inspirációt is merített a nevesített vállalat. A Bloomberg beszámolója szerint a Netflix már 2022-ben be kíván lépni a videojátékok piacára, az ezzel foglalkozó divíziójának egyik felsővezetője pedig a korábban az EA-nél és az Oculusnál dolgozott Mike Verdu lett.

A kép csak illusztráció Fotó: Polyák Attila - Origo

A részletek egyelőre homályosak, azonban Verdu játékfejlesztési alelnök pozíciót tölt be, amely alapján a Netflix a saját termékek fejlesztésére kíván fókuszálni, feltehetően nem próbál majd riválist állítani például a Google vagy a Microsoft játékstreamelő szolgáltatásainak. Ebben van ráció, rengeteg saját szellemi tulajdonnal rendelkezik a cég, talán a népszerű sorozataihoz és filmjeihez kíván társjátékokat készíteni a széles közönség számára.

További érdekesség, hogy a Netflixtől nem áll távol az interaktív szórakoztatással való kísérletezés, számos olyan sorozatepizód található a kínálatában, amelyekben a nézők döntéseket hozhatnak a cselekmény alakulásával kapcsolatban.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről