Különlegesen festett PS5-ös kontrollert akart ajándékozni a McDonald's, csak valakit elfelejtettek megkérdezni

Vágólapra másolva!
Például a PlayStation 5 jogtulajdonosát, a Sonyt.
Vágólapra másolva!

A McDonald's nagy kedvességgel készült arra a jeles eseményre, hogy Ausztráliában éppen 50 éve van jelen a céghálózat, így többek között különlegesen festett PS5-ös kontrollereket akartak kiszórni a népnek egy nyereményjáték keretein belül. Nyilvánvalóan kérdéses, hogy alapvetően kinek tetszik egy sültkrumplis és hamburgeres festésű irányító, de ezen most lépjünk túl, hiszen vannak nagyobb problémák is.

Nevezetesen az, hogy erről az egészről a PS5 jogtulajdonosát, a Sonyt elfelejtették tájékoztatni.

A dolog egészen hihetetlen, hiszen azt gondolná az ember, hogy pont ez lenne az első dolog, mielőtt egyáltalán megfordul valakinek a fejében, hogy ilyesmit csináljon, de a McDonald's ausztráliai ágánál ez senkinek nem fordult meg a fejében, úgyhogy egyszerűen csak belevágtak.

Forrás: McDonald's

Ennek persze az lett a végeredménye, hogy a Sony rögtön beavatkozott, és letiltotta a vállalatot arról, hogy bármilyen promociós célra felhasználja a PS5-ös irányítókat. A történet nagyjából itt véget is ér, hiszen a Sony részéről nem érkezett hivatatalos közlemény, a McDonald's pedig csak annyit közölt, hogy sajnos el kell halasztaniuk a nyereményjátékot, a Sony ugyanis nem engedélyezte a kontroller felhasználását ilyen célra.

Talán bátran mondhatjuk, hogy a Sony megmentett néhány felhasználót egy rendkívül ízléstelen irányítótól, amiért hálásak lehetünk a japán vállalatnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!