A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Játékdemókat kínál a Google Stadia

bestgame2019
Control (PC, PS4, Xbox) - Egy paranormális világban, mindenféle különleges képességgel felvértezve kell szembeszállnunk az idegenekkel, mindezt a finn Remedy nevű fejlesztőcsapatra jellemző kiváló történetmeséléssel és hibátlan akcióval.
Vágólapra másolva!
A termékek mellett így maga a szolgáltatás is könnyebben tesztelhető.
Vágólapra másolva!

Felettébb hasznos funkciót vezetett be a Google Stadia felhős játékfuttató szolgáltatás, a fejlesztők immáron képesek demókat elérhetővé tenni a játékaikból a gamerek számára. Ráadásul közel nulla erőfeszítéssel, csak be kell állítaniuk egy időtartamot, amelyen keresztül bárki játszhat a szolgáltatásban árult játékaikkal, az idő lejárta után a Stadia egyszerűen kilövi azokat.

Control Forrás: Remedy

Ezzel mindenki jól jár: a játékosok kockázat nélkül kipróbálhatják a kiszemelt játékot és magát a Stadiát, a fejlesztők növelhetik az eladásaikat, a Google pedig szintén fizetős ügyfelekhez juthat. A Stadia egyik kulcsfontosságú problémáját a gamerek puszta kétségei jelentik, ugyan a Destiny 2-vel és néhány egyéb free to play játékkal eddig is szabadon tesztelhető volt, azonban ennél látszólag többre van szükség a potenciális ügyfelek becsalogatásához.

A Stadia ingyenes verziójával rendelkezők jelenleg három játékot próbálhatnak ki demó módban, a Hello Engineer után most a Control: Ultimate Edition és a Riders Republic csatlakozott a programhoz. Az előbbi kettő esetében 30 perc, az utóbbinál 2 óra az ingyenes játékidő.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!