A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Nincs jó véleménnyel az Xbox-főnök az NFT-ről

larry hryb major nelson phil spencer microsoft xbox
Balra Larry Hryb, az Xbox Live vezetője, jobbra Phil Spencer, az Xbox-üzletág vezére
Vágólapra másolva!
A playstationös kollégája után ő is beleszállt az Activision Blizzardba.
Vágólapra másolva!

A szokásosnál is többet szerepelt az elmúlt napokban a Microsoft konzolos üzletágának vezetője a sajtóban. Phil Spencer megosztotta a rossz hírt, hogy a Starfieldhez hasonlóan a következő The Elder Scrolls sem fog elérhetővé válni PlayStation konzolokra, felemelte a szavát a régi játékok utókor számára való megőrzése mellett, plusz állítása szerint az Xbox Game Pass teljesen fenntartható.

Balra Larry Hryb, az Xbox Live vezetője, jobbra Phil Spencer, az Xbox-üzletág vezére Forrás: Microsoft

Spencernek egy forró témát is sikerült érintenie az Axiosnak adott interjújában. Állítása szerint az NFT-vel jelenleg nagyon sok kísérletezés folyik, és alapvetően nincs ellene a technológiának, azonban a jelenlegi megoldások java számára kizsákmányolásnak tűnik, ilyenben az Xbox nem kíván részt venni. Ez jó hírnek mondható, főleg miután az Ubisoft ügyvezetője forradalminak, az EA nagyvezére pedig a játékipar jövőbeli részének titulálta az NFT-ket, a várhatónak megfelelően ezek a kijelentések nem arattak osztatlan sikert a gamer közönség soraiban.

A legújabb fejlemény, hogy a The Wall Street Journal leleplező cikke miatt a PlayStation-főnök Jim Ryan után most Phil Spencer is beleszállt az Activision Blizzardba, állítása szerint az Xbox felsővezetése felkavarónak és nyugtalanítónak tartja a kiadónál történt eseményeket és tetteket. Emiatt a vállalat felülvizsgálja a játékkiadóval való kapcsolatát, proaktív lépéseket kíván tenni az ügy miatt.

Az Activision Blizzard szóvivője szerint a vállalat tiszteletben tartja a partnerei visszajelzéseit, kommunikálni kíván velük az aggodalmaik eloszlatása érdekében, dolgozik a problémák megoldásán.

Példa nélküli, hogy a PlayStation és az Xbox is megfenyegessen egy Activision Blizzard méretű partnert, ám a Kotickról érkezett információk fényében elkerülhetetlenné vált a beavatkozás.

A botrányok ekkorára dagadásakor a bajba került vállalatok vezérigazgatói általában lemondanak, hamarosan kiderül, hogy Bobby Koticknak ezt szándékában áll-e megtenni.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!