A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNGémesi Csanád
15:25VívásFares Ferjani-Csanad Gemesi
HUNMuhari Eszter
15:50VívásEszter Muhari-Sihan Yu
HUNEcseki Nándor | Madarász Dóra
17:15AsztaliteniszChun Ting Wong/Hoi Kem Doo-Nandor Ecseki/Dora Madarasz
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Jövőre jöhetnek az elérhetőbb árú összehajtható mobilok

Oppo Find N
Vágólapra másolva!
A szivárgások szerint 2022-ben lentebb mehet az összehajtható eszközök vételára, bár így is nagyon magas összegekről lehet majd beszélni.
Vágólapra másolva!

A Samsung 2019-ben jelentkezett először összehajtható mobillal, mostanra pedig rengeteget fejlődtek ezek a modellek, bár tény, hogy az összehajtható képernyő még mindig igen sérülékeny. Ahogyan az is problémája a kategóriának, hogy elképesztően drágák az ilyen készülékek.

Oppo Find N Forrás: Oppo

Egy megbízhatónak tartott szivárogtató szerint azonban a Samsung Galaxy Z Fold 3 utódjának az ára már kedvezőbb lehet, sőt, általánosságban az összehajtható mobilok vételára jelentősen mérséklődhet a mostani 1500-2000 eurós árszintről. Sajnos azonban még így is a prémium mezőnyről lesz szó, tehát olyan 900-1200 eurós árazásra lehet készülni, ha minden igaz.

Ezzel a Galaxy Z Fold 4 nagyjából annyiba kerülhetne, mint egy Galaxy S22 Ultra (vagy Galaxy S22 Note). Amennyiben több gyártó lép be az összehajtható mobilok piacára, az szintén lentebb nyomhatja az árakat – már amennyire az átlag 1000 eurós összeget „kedvezőnek" lehet nevezni egy maximum pár évre vásárolt okostelefonért.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!