Elérhető a Google Stadia az LG okostévéiről

lg okostévé google stadia videojáték
Már a Google Stadia felhős játékfuttató szolgáltatás is elérhető az LG okostévéin
Vágólapra másolva!
Röviddel a GeForce Now után újabb felhős játékfuttató szolgáltatás jött a készülékekre.
Vágólapra másolva!

Az LG huszonkét országban tette elérhetővé a Google Stadia felhőalapú játékszolgáltatást a webOS 5.0 és webOS 6.0 operációs rendszert futtató okostévéin. A Stadia natív támogatása révén a készülékeken azonnal hozzáférhetők egyes csúcskategóriás játékok.

Már a Google Stadia felhős játékfuttató szolgáltatás is elérhető az LG okostévéin Forrás: LG

Az LG Content Store-ból letölthető, 22 országban hozzáférhető Stadia több mint 200 népszerű játékot kínál, köztük a Cyberpunk 2077-et, a Resident Evil Village-t, az Assassin's Creed: Valhallát, a Hitman 3-at és a Baldur's Gate 3-at.

A demó és ingyenesen játszható játékokkal is folyamatosan bővülő platform tartalmaihoz nincs szükség letöltésre, a játékélmény a Stadiával és LG tévékkel kompatibilis kontroller birtokában, továbbá megfelelő képességű internetkapcsolattal azonnal megkezdődhet. A Stadia Pro verzióra előfizető felhasználók egy 30+ játékból álló, egyre bővülő könyvtárhoz is hozzáférést kapnak.

A mostani lépést követően immáron két felhős játékfuttató érhető el az LG megfelelő okostévéin, pár hete már a GeForce Now appját is letölthetik a tulajdonosaik.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről