Baj van a kettéhajtható Samsungok új szoftverével

samsung galaxy z fold 3 5g
Samsung Galaxy Z Fold3 5G
Vágólapra másolva!
Leállt az Android 12-t hozó frissítés terjesztése a prémium készülékekre.
Vágólapra másolva!

A Galaxy S21-esek tulajdonosait követően a Samsung újabb drága telefonokat vásárolt vevőket próbált meglepni az Android 12 operációs rendszerrel és a OneUI 4.0 kezelőfelülettel, elsőként Dél-Koreában a napokban megkezdődött a duó terjesztése a Galaxy Z Fold 3 és a Galaxy Z Flip 3 mobilokra.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G Forrás: Samsung

Az Android Community beszámolója szerint sajnos nem bizonyult teljesnek a siker, a szoftverfrissítés telepítését követően a felhasználók egy része súlyos bugokra kezdett panaszkodni, például rossz teljesítményt vagy kijelzővillódzást tapasztaltak, összeomló alkalmazások bosszantották őket. Ezeknél messze súlyosabb gond, hogy egyes készülékeket teljesen működésképtelenné tett a frissítés, a téglásított telefonok persze mehettek a szervizbe.

A problémák miatt a Samsung felfüggesztette az Android 12 terjesztését a legújabb kettéhajtható kijelzős mobiljaira. Egyelőre nem világos, hogy mikor térhet vissza a javított frissítés, de mindenki jobban jár, amennyiben a gyártó inkább nem igyekszik túlságosan a kiadásával, ilyen hibák nem hiányoznak az ügyfeleknek.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről