Fontos funkciót pótol a OnePlus Watch frissítése

Vágólapra másolva!
Több más funkció mellett a mindig bekapcsolt kijelző is elérhető lesz a OnePlus okosóráján.
Vágólapra másolva!

Kedvező ára és letisztult megjelenése ellenére csúfosan leszerepelt a teszteken a OnePlus Watch, amely sok szempontból hiányos, ráadásul alapvető funkciókat sem tudott megbízhatóan ellátni eddig. A gyártó éppen ezért olyan jövőbeli frissítéseket ígért, amelyek enyhíthetnek a kritizált problémákon.

Forrás: tom's guide

A mostani firmware-frissítés például a GPS-teljesítményen javít, illetve a sétálás és futás követésének pontosságán (ez kritikán aluli volt eddig a tesztelők szerint). Optimalizálták a pulzusfigyelést és az értesítések szinkronizálását, utóbbival szintén rengeteg gond volt eddig. Az emelésre is jobban bekapcsol már a kijelző. Javították egyéb hibákat is, illetve nőtt a rendszer stabilitása.

A frissítés ezúttal is több hullámban válik elérhetővé. A jövőbeli csomagok pedig olyan újdonságokat hoznak, mint a mindig bekapcsolt kijelző, az androidos mobilok kamerájának távvezérlése, 12-órás formátum, AI-számlap. Több mint 110 edzésmódot is engedélyeznek idővel. Azt viszont nem tudni, hogy mikor érkeznek ezek a frissítések – sokak szerint ezeket a funkciókat a megjelenés előtt kellett volna beépíteni és optimalizálni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!