Régóta várt funkciót kaphatnak az iPhone 13 mobilok

iPhone 12 modellek
Vágólapra másolva!
Többek között mindig bekapcsolt kijelzős funkcióval újítanak a következő Apple okostelefonok.
Vágólapra másolva!

A mindig bekapcsolt kijelző (AOD) az androidos okostelefonok világában egy sok éve létező, sokak által kedvelt funkció. Ami azt illeti, több mint egy évtizede mutatkozott be először. Az Apple azonban még mindig nem volt hajlandó ezt a funkciót engedélyezni az okostelefonjain.

iPhone 12 modellek Forrás: cnet

Mark Gurman, a Bloomberg munkatársa azonban úgy értesült, hogy a funkció kedvelőinek legnagyobb örömére hamarosan az Apple is átveszi ezt a lehetőséget, a következő generációs iPhone mobiloknál. Az AOD állítólag olyan, mintha egy Apple Watch mindig be lenne kapcsolva, és megjelenít olyan hasznos információkat az iPhone-okon, mint az idő, a dátum vagy az értesítések.

Gurman tudni véli azt is, hogy az új, szeptemberben várható modellek kisebb szenzorsávot kapnak, a Pro verziók pedig 120 Hz-es LTPO kijelzőket. Az A15 chip erősebb lesz az előzőnél, fejlettebb videorögzítést tesz majd lehetővé. Állítólag nem lesz hiány az új iPhone-okból a boltokban, mert 20 százalékkal több modellel (90 millióval) várják majd a rajtot, mint tavaly.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről