A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1

Nagy fejlesztéseket kapott a windowsos Xbox app

windows 11 xbox
Átállíthatóvá vált az Xbox alkalmazásban a játékok telepítési mappája, mozgathatóak a már letöltött termékek
Vágólapra másolva!
Több játék is moddolhatóvá vált, kiválasztható a telepítési mappa.
Vágólapra másolva!

Egyelőre meglehetősen csapnivaló munkát végez a számítógépes játékosok kiszolgálása terén a Microsoft, a PC Game Pass játékbérlő szolgáltatás klienseként működő Xbox alkalmazás továbbra is érthetetlenül lassú, plusz a letöltési és frissítési problémák sem szokatlanok a használatakor.

Átállíthatóvá vált az Xbox alkalmazásban a játékok telepítési mappája, mozgathatóak a már letöltött termékek Forrás: Origo

Szerencsére valamennyi fejlődést azért képesek felmutatni a Microsoft illetékesei, a windowsos Xbox alkalmazás legújabb verziójában két kulcsfontosságú funkció is elérhetővé vált. A talán többek számára fontosabb, hogy a megfelelő játékok esetén végre hozzá lehet férni azok adatállományaihoz, így lehetővé vált a moddolásuk, nincsenek többé megnyithatatlan mappákba rejtve a termékek.

További szuper hasznos funkciók, hogy innentől kezdve szabadon beállítható a játékok letöltési mappája, a már telepített játékok pedig utólagosan átmozgathatóvá váltak más mappákba és meghajtókra. Ezek a lehetőségek azok számára jöhetnek kapóra, akik kisebb kapacitású SSD-t használnak C: meghajtóként, ez fejfájást okozhat a sok tucat gigabájtot foglaló mai játékok korában.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!