A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
HUNMagyarország
10:35VízilabdaVesztes SF 1-Vesztes SF 2

Megújul a Telekom TV SmartBox szoftvere

tévénézés
Senior couple watching tv at home
Vágólapra másolva!
Áttekinthetőbb és kényelmesebben használható az új kezelőfelület.
Vágólapra másolva!

A Telekom TV előfizetők részére a következő hetekben válik elérhetővé a SmartBox megújult felhasználói felülete, jelentette be a távközlési vállalat. Ez a korábbinál nagyobb hangsúlyt helyez a tartalmak bemutatására, az előfizetők a nyitóoldalon a Telekom TV kínálatából válogathatnak.

Jobb felületet ígér az új szoftverrel a Telekom Forrás: AFP/Image Source/Steve Prezant CM

Az új felület az ügyfelek számára jobb vizuális élményt is jelent, és az eddigi egysoros megjelenítés helyett sokkal több információt érnek el egy adott oldalon. A FilmPremier és FilmKlub menüpont alatt választhatnak a műfajok között, az aktuálisan futó műsorokat könnyebben megtalálhatják a TV műsorok menüpont alatt. A megújult műsorújságban a Record&Go opcióval rendelkező ügyfelek egyszerűen azonosíthatják, hogy mely műsorok rögzíthetőek.

Első bejelentkezéskor az eszközalapú azonosításnak köszönhetően már nincs szükség Telekom fiókadatok megadására, a folyamat immár sokkal egyszerűbb és gyorsabb: a bejelentkezés gombra kattintva az automatikusan megtörténik a háttérben. Az előfizetők által régóta várt, fontos újdonságot jelent a személyre szabható csatornalista bevezetése, ezzel mindenki a saját preferenciái szerint rendezheti a csatornáit, a módosított csatornasorrend pedig minden képernyőn (mobil és web) egységesen jelenik meg.

Június végén megújult a webes nézet is, így a Telekom TV GO-n – amely különálló alkalmazásként érhető el – is ugyanazt a felületet fogják látni a SmartBox használói.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!