A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNPupp Réka
18:00CselgáncsReka Pupp-Amandine Buchard
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
19:45TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
HUNAndrásfi Tibor
20:00VívásTibor Andrasfi-Koki Kano
NyílNyíl

Kétszer kaphat új funkciókat idén a Windows 11

windows 11 számítógép laptop notebook home office
A kép csak illusztráció
Vágólapra másolva!
Hetekkel a szeptemberi óriásfrissítés után további fejlesztések aktiválódhatnak benne.
Vágólapra másolva!

Néhány héttel ezelőtt elkészült a Windows 11 első nagy funkcionális frissítése, a 22H2 verziójelű változat a jelenlegi hírek szerint 2022. szeptember 20-án jelenhet meg. A Microsoft várhatóan Windows 11 2022 Update néven fogja emlegetni a végfelhasználók előtt, és olyan javarészt apró-cseprő fejlesztéseket tartalmaz, amelyeknek ideális esetben már a kezdetektől fogva benne kellett volna lenniük az operációs rendszerben.

Két hét múlva válhat elérhetővé a Windows 11 idei óriásfrissítése, majd októberben további funkciókat bekapcsoló frissítést kaphat Forrás: Microsoft

Most úgy tűnik, hogy ezzel nem ér véget a Windows 11 idei funkcionális frissítgetése, többen is felfedezték, hogy a Microsoft következőre egy Moment névre keresztelt frissítést kíván elérhetővé tenni a 22H2 verzióhoz. A Windows Latest állítólagosan tűzhöz közeli forrásai szerint a Moment idén októberben jelenhet majd meg, és további funkciókat fog aktiválni az idei Windows 11-ben: bekapcsolja a Fájlkezelő füles működését és új oldalsávját, továbbá egyes alkalmazásokban tevékenységeket ajánlhat a szövegek kijelölésekor, például dátum esetén felkínálhatja annak naptárba való felvételét.

Ezeket a funkciókat azért aktiválhatja utólag a vállalat, mert egy picit csúszott a fejlesztésük, így nem készültek el időben ahhoz, hogy alapvetően aktívak lehessenek a Windows 11 idei óriásfrissítésében. Viszont mire a Windows 11-et használók oroszlánrészének frissül az idei főverzióra a számítógépe, addigra elvileg a Moment is elérhető lesz, így azonnal használatba vehetik majd a fejlesztéseit.

A hírek szerint jövőre lesz egy második Moment frissítés is, de nem világos, hogy azzal milyen újdonságokat kaphat a Windows 11 2022 Update.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!