A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Láthatáron a Netflix potyautasok elleni támadása

netflix laptop notebook
Netflix
Vágólapra másolva!
Olcsóbb előfizetéssel és adatátviteli eszközzel segítené a trükköző nézőket.
Vágólapra másolva!

Jó hírt kaptak a napokban a Netflix részvényesei, a harmadik negyedév során a vállalat az egymilliós elemzői várakozást messze felülmúlva 2,4 millió előfizetőt szerzett, miután az előző két negyedévben elveszített összesen 1,5 milliót. Ennek megfelelően a bevétele is jobban alakult a vártnál, 7,85 milliárd helyett 7,93 milliárd dollár landolt a kasszájában.

Netflix Forrás: Netflix

A helyzetének váratlan javulása nem akadályozza meg a vállalatot az év elején rohamtempóban kitalált növekedési vésztervének végrehajtásában. A Netflix szerint 2023 elején világszerte megkezdi a szerződési feltételeit mindig is sértett jelszómegosztásra való lecsapást, de még nem tisztázta, hogy pontosan milyen módszerrel teszi ki a mások előfizetéseit kölcsönvevő potyautasok szűrét a rendszeréből, dél-amerikai piacokon az elmúlt hónapokban több variációt is tesztelt a témára.

Ami viszont biztos, hogy búcsút inteni nem szeretne a jelenleg potyautaskodó közönségének.

A megtartásuk érdekében nemrég bejelentette az eddigi legolcsóbb Basic with Ads csomagját, továbbá a napokban megkezdte a profilköltöztetési funkció globális elérhetővé tételét. Az utóbbival a saját előfizetés használatára átváltó személyek átköltöztethetik a megtekintési előzményekhez hasonló profiladataikat az új felhasználó fiókjukba, így a helyzetük „legalizálását" követően ott folytathatják a Netflix használatát, ahol abbahagyták.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!