Leesik az álla a pixeles stílusú luxusruháktól

loewe pixelated hoodie in technical knit ruha felső
Pixelated hoodie in technical knit néven kell keresni a terméket a gyártó weboldalán
Vágólapra másolva!
Ha ebben nem keltenek feltűnést a tehetősek, akkor semmiben sem fognak.
Vágólapra másolva!

Új szintre emelte a polgárpukkasztást a luxus ruhacikkeket és kiegészítőket készítő LOEWE divatház, elérhetővé váltak a tavaly őszi Párizsi Divathéten bemutatott Pixel ruhakollekciójának tagjai. A termékek minecraftos kosztümöknek tűnnek, de az őrületes árcéduláikat tekintve a játékot kedvelők közül nagyon kevesen villoghatnak majd bennük a következő farsangon.

„Pixelated hoodie in technical knit" néven kell keresni a terméket a gyártó weboldalán Forrás: LOEWE

A képeken látható ruhák valódiak, nem valamiféle photoshopolásról van szó, úgy lettek megtervezve, hogy pixeles és kétdimenziós hatást keltsenek, a dizájnerek látszólag kiváló munkát végeztek. Persze nem ingyen, a fenti modellen látható felső 1900 euróba (714 ezer forintba) kerül, az alsó modell pólója 1400 euró (527 ezer forint), míg a nadrágja szintén 1900 eurós tétel.

A ruhák mellett kiegészítők is találhatóak a kollekcióban, például az érdeklődők 2700 euróért (bő 1 millió forintért) akár pixeles táskát is vehetnek maguk.

A felsőt „Pixelated top in technical knit", míg a nadrágot „Pixelated trousers in duchesse silk satin" névre keresztelte a divatcég Forrás: LOEWE

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről