A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Járőrré válhatnak a Roomba robotporszívók

irobot roomba j7 robotporszívó
iRobot Roomba j7
Vágólapra másolva!
Szélesebb körben tesztelhetővé vált az ingyenes értéknövelő funkciójuk.
Vágólapra másolva!

Mindig kellemes meglepetés, mikor szoftverfrissítésekkel utólag értéknövelő funkciókat kapnak a már megvásárolt hardveres termékek, a gyártók szeretik visszatartani a potenciálisan megvalósítható fejlesztéseket, hogy következő generációs modellek újdonságaiként tüntethessék fel azokat.

A kamera szokatlan látószöge ellenére kivehető lesz, ha történt valamife betörés vagy egyéb katasztrófa a lakásban Forrás: iRobot

Most épp a rendkívül népszerű Roomba j7 / j7+ robotporszívók tulajdonosai jártak jól, a beépített kamerával is rendelkező termékeket mozgó biztonsági kamerákként is tudják majd hasznosítani. A Remote Check-In funkciót még tavaly novemberben jelentette be a gyártó, de csak a napokban vált szélesebb körben tesztelhetővé, a termékek gazdái a mobiljukat kontrollerként használva akár a világ másik feléről is körbenézhetnek az otthonukban a robotporszívójukkal.

A mozgó biztonsági kameraként való használat egyelőre csak az iOS rendszerű Roomba mobilapp béta menüjében aktiválható, de a későbbiekben az androidos appba is megérkezik majd a Remote Check-In.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!