Ilyen erős lehet a Nintendo Switch 2

nintendo switch
Vágólapra másolva!
Az Activision vezére tudja, hogy mire lehet számítani a gép hardverétől.
Vágólapra másolva!

Egyre valószínűbbnek tűnik a Nintendo Switch 2 kézikonzol jövő évi megjelenése. Az eszközt már nagyon várják egyes játékfejlesztők, hiszen a 2017-es évjáratú Switch már a megjelenésekor is rendkívül gyenge volt, ami minimum bűvésztrükké, hacsak nem lehetetlenné tette a műszakilag komplex játékok készítését vagy átírását a termékre.

Nem számított rá az Activision, hogy ekkora siker lesz a Nintendo Switch Forrás: Nintendo

Az új generációs kézikonzol közelgő megjelenésére utaló jelek ellenére eddig teljes rejtély volt, hogy mire lehet számítani a Switch 2 kapcsán, azonban az Activision Blizzard vezérigazgatója az FTC vs. Microsoft per meghallgatásán tanúskodva elárulta, hogy neki már vannak sejtései. Bobby Kotick a múltban e-mailezett a Nintendo elnökével, hogy megfontolná a Call of Duty-játékok kiadását a következő generációs Switch-re, és tényszerű hangnemben közölte, hogy teljesítményre körülbelül a PS4 és az Xbox One szintjén lesz a termék.

Kotick szerint konkrét specifikációkat nem kapott az Activision Blizzard a megbeszélések hatására, ennek megfelelően nem született döntés az ügyben. Viszont Kotick sajnálja, hogy az első generációs Switchet kihagyta a játékszéria, a kiadónál nem számítottak rá, hogy ekkora sikere lesz a kézikonzolnak.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!