Egyszerre két eszköz tölthető a szokatlan töltőkábellel

Vágólapra másolva!
Maximum 140W teljesítmény átvitelére képes az Anker terméke.
Vágólapra másolva!

Jó eséllyel kevesen gondolták volna, hogy lehet újat mutatni az USB-C töltőkábelek terén, azonban az Anker márkának sikerült egy szokatlan és hasznos termékkel előállnia: a 2-in-1 Charging Cable-lel egyszerre két eszköz tölthető ugyanarról a konnektorba dugott töltőadapterről.

anker 2-in-1 charging cable töltőkábel
Egyetlen konnektorba dugható adapterről két eszköz tölthető az Anker kábelével
Fotó: Anker

Ráadásul jó sebességgel, papíron a termék akár 140 wattos töltésre is képes, támogatja a PD, a PPS, továbbá a PIQ 2.0 töltési szabványokat. Ez a sebesség csak akkor érhető, ha egyetlen eszköz áll töltés alatt, például egy laptop. Ha mindkét végén lóg egy-egy kütyü, azaz mondjuk notebook és okostelefon is rá van dugva, valamelyik áramfelvétele pedig meghaladja a 100 wattot, akkor összesen 130W-ra lesz limitálva a teljes áramszállítási képesség.

További szabályok, hogy egyrészt a kábelre rádugott két eszköz közül az kaphatja a több áramot, amelyik elsőként lett rádugva, másrészt pedig vezetékes adatkapcsolat is csak ezzel az eszközzel hozható létre, USB 2.0 sebességgel.

Az Anker 2-in-1 Charging Cable elsőként a gyártó amazonos webshopjában tűnt fel, az ára olyan nettó 9200 forintnak megfelelő 25 dollár.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről