A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Rejtélyes tekerő került a különleges mobil hátlapjára

Vágólapra másolva!
Rövidesen bemutatja az első telefonját a Nothing olcsóbb almárkája.
Vágólapra másolva!

Hamarosan debütál a kínai Nothing elektronikai cég megfizethetőbb termékekre szakosodott CMF almárkájának első okostelefonja. Most erős rajtot vett a CMF Phone 1 leleplezése előtti felhajtókampány, a nyilvánosságra hozott kép alapján bármi mással összetéveszthetetlen lehet a készülék, miután beágyaztak a hátlapjának valamelyik sarkába egy fizikai tekerőt.

Ilyen kezelőszerv modern mobilra még biztosan nem került, a célját pedig szándékosan nem árulta el a CMF, talán hangerőállításra és a kamerával való zoomolásra lesz használható, ám ez puszta spekuláció. 

A kép alapján úgy tűnik, hogy a telefon váza és a rejtélyes tekerő műanyagból készültek, a hátlapot pedig műbőr boríthatja.

A Nothing neve még nem cseng ismerősen a szélesebb közönség számára, annak a Carl Pei-nek az új cégéről van szó, aki annak idején a OnePlus márkát is megalapította. A cég eddig mobiljai és kiegészítői elsősorban az egyedi esztétikájukkal hívták fel magukra a figyelmet, a jelek szerint CMF by Nothing almárka sem szakít a hagyománnyal, bár eltérő dizájnelemek használatával próbál majd különutas lenni.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!