A legjobb kütyük a foci-Eb-re! Ezek a masinák tehetik teljesebbé az élményt

Vágólapra másolva!
Mutatunk tévét, aminek szuper a képe. Konzolt, amin előre lejátszhatja a foci-Eb meccseit és egy különleges modellt, amiben rágcsálnivalókat készíthet a meccsek idejére.
Vágólapra másolva!

Hamarosan, egészen pontosan június 14-én kezdődik a labdarúgó Európa-bajnokság, ami sokak számára az év egyik legfontosabb eseménye. Idén hazánkban az érdeklődés és a várakozás a szokásosnál is nagyobb, hiszen a magyar válogatott joggal bízhat a jó szereplésben. Mostani cikkünkben olyan kütyüket gyűjtöttünk össze, amelyek segítségével még élvezetesebbek lehetnek a meccsek, így téve teljesebbé a foci-Eb varázsát!

foci-eb, kütyük meccsnézés
Jön a foci-Eb, és az otthoni meccsnézést a különféle kütyük is feldobhatják.

Stadionhangulat otthon

Egy jó tv óriási mértékben képes megdobni egy-egy közvetítés élvezeti értékét. A kiemelkedő kép remek hangzással párosítva pedig képes megidézni a stadionok hangulatát a nagyszobában is akár. Tisztában van ezzel néhány tv gyártó is, és a fejlesztések során emiatt helyeznek óriási hangsúlyt arra, hogy a termékeik a sport közvetítéseket is remek minőségben adják vissza.

foci-eb, kütyük meccsnézés
A Samsung  Neo QLED 4K QN90D sportközvetítésekhez, így a foci-Eb meccseire is kiváló.

E területen élen jár a Samsung, amely a friss modelljeit pont az Európa-bajnokság előtt nem sokkal dobja majd piacra. Köztük pedig megtalálható a Neo QLED 4K QN90D amely jelenleg a globális kínálatot nézve is a világ egyik legjobb 4K televíziójának számít. A színei ugyanis gyönyörűek, igen markánsak és valósághűek, természetesek. A kontraszt bombasztikusan jó, a részletesség pedig egyszerűen pazar. A mesterséges intelligenciával megtámogatott képfeldolgozó processzor tartalmaz jó néhány képjavító eljárást, így például a felbontás feljavítást. Így akkor is remek lesz a kép, hogyha a forrásanyag minősége hagy kívánnivalót maga után.

Az óriási, 144 Hz-es maximális képfrissítési frekvenciának és a különféle integrált technológiáknak hála a mozgás mindig folyamatos, idegesítő szaggatástól, akadástól nem kell tartani. 

Óriási fényerejével szó szerint kiviláglik a mai televíziók közül. Ennek következtében egyrészt a nagy dinamikatartományú tartalmak visszaadása remek, és akkor sincs gond, ha világos szobában használná valaki a terméket. A hangjára is odafigyeltek, hiszen a 4.2.2 csatornás nagy teljesítményű rendszere kiváló hangminőséget produkál. Erőteljes, dinamikus, tiszta a megszólalás, amely így méltó a látványhoz. Magától értetődően ellátták a cég saját okos rendszerével, amely  könnyen kezelhető, számos extrát tartalmaz, és amelyen keresztül rengeteg online filmes és videós alkalmazás (Netflix, Disney+, HBO) is elérhető a sportközvetítésekre szakosodott appok mellett.

Vegye kézbe a dolgokat

A foci tematikájú videojátékok egyébként is iszonyatosan kedveltek, de a népszerűségük a nagy sportesemények előtt, alatt és után jellemzően megugrik. Sokan vannak, akik szeretnék lejátszani a mérkőzéseket, és sikerre vezetni kedvenc csapatukat, amely lehet akár a mi válogatottunk is. Számos ilyen program van, amelyek akadnak olyanok is, ahol a felhasználó kiélheti akár taktikus, menedzser hajlamait.

foci-eb, kütyük meccsnézés
A Lenovo Legion Go egy nagy teljesítményű hordozható játékgép és PC egyben.

 
A közelmúltban jelent meg egy olyan hordozható PC, amely kicsi, szó szerint kézbe fogható, és befér egy kicsi táskába is. Ultrakompakt kialakítása ellenére lehetővé teszi akár az olyan csúcsjátékok futtatását, mint a FIFA (EA FC 24) köszönhetően a bivalyerős hardvernek. A teljesítménye eléri akár a 8,6 TFLOPS értéket, ami megközelíti azt, amit a Sony PlayStation 5 játékkonzol kínál! 
Remek, 8,8 hüvelykes, érintésérzékeny QHD+ (2560x1440) kijelzőt kapott, amely kiváló látványvilágot biztosít. Emellett a modell egyszerűen rá is köthető egy monitorra vagy egy tévére is akár, így nagyobb méretben is élvezhető a játék. Az irányítása remek, hiszen a képernyő két oldalára építették a konzolok kontrollereinél már megismert ravaszokat és gombokat. Természetesen nem kell feltétlenül a hálózati áramforráshoz csatlakoztatni, hiszen rendelkezik integrált akkumulátorral, amely akár 3 órányi működésre elegendő energiával képes ellátni. Azaz tényleg egy ízig-vérig hordozható eszközről van szó! A modell 350 000 forintot kóstál, ami nem kevés pénz. Viszont az is tény, hogy ezért a pénzért az ember egy teljes értékű, erős hordozható PC-t kap, így az ár/érték aránya teljesen rendben van. 

Falatozás meccs közben

A sportközvetítéseket mindig képes feldobni valami inni- és ennivaló, főként ha vidám kompániában nézzük a meccseket. Ekkor (is) igen jó szolgálatot tehet egy forrólevegős sütő, amely kevés helyet foglal, és akár a szobába is bevihető. 

foci-eb, kütyük meccsnézés
Ha az egész banda nálunk nézi a meccset, akkor sem lesz gond a rágcsálnivalókkal.

E termékcsalád egyik tipikus képviselője a Lauben márka Lauben Hot Air Fryer 4000BC névre hallgató masinája, amelyben süthető sült krumpli, zöldség, gyümölcs, pizza, hús vagy akár sütemény is. A termék térfogata 4 liter és ennek köszönhetően egészen sok étel elkészíthető benne villámgyorsan. 
A kezelése pofonegyszerű, ugyanis ellátták előzetesen beállított programokkal, tehát például a csirkéhez vagy krumplihoz elég egyetlen ikont megérinteni. De természetesen manuálisan is módosíthatóak az egyes paraméterek tetszés szerint. A 360 fokos légkeveréses technológia pedig garantálja, hogy minden tökéletesen elkészüljön. A dizájnos készülék tisztítása pofonegyszerű, hiszen a tapadásmentes bevonattal ellátott, könnyen kivehető sütőtálca akár mosogatógépbe is bepakolható. Az pedig a hab a tortán, hogy ellátták hatékony szagszűrő rendszerrel, így attól sem kell tartani, hogy a kellemetlen illatok megzavarnák a szórakozást. A Lauben Hot Air Fryer 4000BC ráadásul egy kifejezetten kedvező árú air fryer, ugyanis már 45 000 forintért megvásárolható. 

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről