Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Regisztráció nélkül is használható már a ProtonVPN

google android okostelefon mobil smartphone google hangfelismerő rendszere
Fotó: Adrien / Unsplash
Vágólapra másolva!
Csak Androidon érhető el az ingyenes felhasználóknak szánt extra.
Vágólapra másolva!

A legtöbb magát ingyenesnek mondó androidos VPN-szolgáltatás adatvédelmi vagy műszaki okból katasztrófa. A valódi IP-címüket elmaszkolni kívánók, vagy épp az internetes cenzúrát ingyen kikerülni kívánók számára az egyik legjobb választást a ProtonVPN jelenti a platformon, biztonságos és adatforgalmi korláttól mentes szolgáltatásról van szó, bár az ingyenes verziójában nem lehet szabadon kiválasztani, hogy melyik országban lévőnek kívánják láttatni magukat a felhasználók.

Most váratlan fejlemény történt a ProtonVPN háza táján, az androidos appjának legújabb verziója innentől kezdve vendégmódban is engedi a VPN-kapcsolat létrehozását, azaz már felhasználói fiókot sem kell regisztrálni a szolgáltatás ingyenes verziójának a használatához.

A ProtonVPN által támogatott többi platformot, azaz többek közt a Windowst, a Linuxot, a macOS-t, továbbá az iOS-t nem érinti ez a kedvezmény, ezeken továbbra is regisztrációhoz és bejelentkezéshez van kötve a szolgáltatás használata az ingyenes felhasználók számára.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről