A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Leleplezte a piszkos oldalát a Twitch vezetője

dan clancy twitch
Dan Clancy, a Twitch ügyvezető igazgatója
Fotó: Twitch
Vágólapra másolva!
Izgalmas tartalmak jelentek meg az új mobilapp mutogatásakor.
Vágólapra másolva!

Hatvan évesen már nem fiatalember a Twitch élő közvetítéses portál ügyvezető igazgatója, azonban a mondás szerint mindenki a holtáig tanul. Dan Clancy a napokban megmutatta a szolgáltatás mobilappjának kísérleti verzióját egy NateGentile7 néven futó streamernek, azonban valamiféle céges demonstrációs fiók helyett a személyes felhasználói fiókját használta a prezentációhoz.

A bemutató alapvetően arról szólt, hogy a kísérleti mobilapp a jelenleg megszokott helyett sokkal inkább az Instagram és a TikTok mintájára működik. Clancy szerint az efféle radikális változtatások felpaprikázhatják a régi felhasználókat, de segíthetnek abban, hogy a Twitch-csel csak ismerkedő tizenöt évesek is rögtön otthon érezzék magukat a szolgáltatásban.

Mindez szinte el sem jutott az új mobilapp demonstrációját megtekintettek tudatáig, miután Clancy véletlenül leleplezte, hogy tele van a videófolyama a pezsgőfürdőben és a medencében való lubickolásukat közvetítő, a testük mutogatásából élő nyuszilányokkal, ő személyesen ezekre a streamerekre iratkozott fel a Twitch-en.

Az internet népe természetesen nagy hagyta szó nélkül a helyzetet. 

„Ez nem lehet igaz, hahaha” – kommentálta egy redditező a helyzetet. „Ezért nincsenek ezek soha örökre kitiltva” – viccelődött a másik. 

Elkeseredetten próbált lapozgatni, hogy találjon végre valami nem cicis/pezsgőfürdős tartalmat, sírok

– mutatott rá a demonstráció gyenge pontjára a harmadik.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!