A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Megjelent az ingyenes Fallout: London

fallout london
Teljesen új környezetbe repíti a szériát a Fallout: London
Fotó: Team FOLON
Vágólapra másolva!
Nem hivatalos keretek között új rész érkezett a játékszériából.
Vágólapra másolva!

A GOG digitális játékbolt hathatós segítségével csütörtök délután befutott potenciálisan minden idők legnagyobb rajongói játékmódosítása. A Fallout 4 alapjáték mellett a High Resolution Texture Packet leszámítva az összes hivatalos kiegészítőt igénylő Fallout: London egy totális átalakítás típusú mod, az Egyesült Királyság fővárosába repíti a játékszériát.

A Fallout: London körülbelül öt éve áll fejlesztés alatt, a készítői olyan 90 óra játékidőt ígérnek, a játékosok 200 küldetés során és húsz frakció között lavírozva formálhatják a poszt-apokaliptikus London sorsát. A mod 160 évvel a bombák lehullása, és negyven évvel a Fallout 3 eseményei előtt helyezkedik el az idővonalon.

A mod csak számítógépekre érhető el, a Fallout 4 Steamen és GOG-on megvett verzióival használható. Sajnos az alapjáték gyakorlatilag mihaszna következő generációs frissítésével a Bethesda irtózatosan kibabrált a London fejlesztőivel, így akik telepíteni szeretnék a modot, azoknak vissza kell állniuk Fallout 4 frissítés előtti változatára.

A fejlesztők dolgoznak rajta, hogy a mod kompatibilis legyen a Fallout 4 legújabb hivatalos kiadásával, de nem világos, hogy mikorra készülnek el a szükséges munkával.

Aki a Fallout 4 GOG-os verziójával rendelkezik, annak csak telepítenie kell az alapjátékot és az összes hivatalos tartalmi kiegészítőjét, le kell tiltania a GOG Galaxy-ban a játékállások felhős mentését, majd telepítenie kell a modot a Galaxy játékindítóban.

A steames verzióval rendelkezők helyzete komplikáltabb, az alapjáték és a DLC-k telepítése után szinten le kell tiltaniuk a felhős mentéseket és a játék automatikus frissítését, majd az itt olvasható instrukciók alapján vissza kell állniuk a játék next-gen frissítés előtti kiadására, onnantól kezdve pedig a mod telepítője elvégzi a maradék munkát. Ha újból játszanának az alapjátékkal, akkor el kell távolítaniuk a modot és teljesen törölniük kell a telepített játékot, csak az újratelepítése után fog működni.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!