A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaNorvégia-Magyarország
HUNPóta Georgina
10:05AsztaliteniszYu-Bin Shin-Georgina Pota
HUNTóth Krisztián
10:50CselgáncsKrisztian Toth-Alex Cret
HUNGercsák Szabina
10:50CselgáncsAoife Coughlan-Szabina Gercsak
HUNMagyarország
13:30VívásHungary-Italy
NyílNyíl

Nagy baj van az Xbox One konzollal

xbox one controller kontroller gamepad játékvezérlő videojáték gamer gaming játékkonzol
Fotó: Louis-Philippe Poitras / Unsplash
Vágólapra másolva!
Valamiért nem lehet telepíteni rá a szoftverfrissítéseket. A frissítési hiba miatt a gyári alaphelyzetbe állítás használhatatlanná teszi az Xboxot, nem lehet elvégezni rajta a kezdeti beállítási műveletet.
Vágólapra másolva!

Kósza internetes panaszkodást követően a Digital Foundry meghökkentő problémát erősített meg. Nem lehet szoftverfrissítést telepíteni az eredetileg kiadott, videómagnószerű kinézetű Xbox One játékkonzolra, az internetes frissítés mellett a pendrive-ot használó offline módszer sem működik. A 2016-os Xbox One S hardveres revíziót és az Xbox One X modellt nem érinti a hiba, azokra gond nélkül telepíthető az éppen aktuális rendszerszoftver.

microsoft xbox series x s
Az újabb Xbox-okat nem érinti a probléma.
Fotó: Microsoft

Egyelőre nem világos, hogy mióta áll fenn a helyzet, azonban elavult szoftver esetén nem érhetőek el az előző generációs konzol online szolgáltatásai, beleértve az internetes játékot is. 

A frissítési hiba miatt a gyári alaphelyzetbe állítás használhatatlanná teszi a gépet, nem lehet elvégezni rajta a kezdeti beállítási műveletet.

A Digital Foundry kettő darab 2017-es és egy 2018-as szoftvert futtató konzolon is meg tudta erősíteni a hibát, értesítette róla a Microsoftot. Hírünk írásáig a vállalat nem adott tájékoztatást az ügyben, de jó esély van rá, hogy képes lesz viszonylag gyorsan orvosolni a gondot, a hibaüzenet alapján valamiféle banális hálózati hiba állhat a háttérben.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!