Nagyon drága a hivatalos Barbie alapmobil

hmd barbie phone
Augusztus végén kerül piacra Magyarországon a HMD Barbie Phone
Fotó: HMD Global / Mattel
Vágólapra másolva!
Pink életérzés nélkül feleannyiért is megvehető ugyanez a készülék.
Vágólapra másolva!

Bő egy évvel a kasszasiker film és fél évvel a készülék bejelentése után végre piacra került a hivatalos Barbie kagylómobil. A Nokia 2660 Flip átszabott változatának tűnő HMD Barbie Phone persze rózsaszínű, a menürendszere is rózsaszínű, három eltérő mintázatú és rózsaszínű hátlap jár hozzá.

Ezen túlmenően a cserélhető akkuja, az USB kábele, továbbá a mellé adott törlőkendő szintén rózsaszínűek. Jár még hozzá gyöngyös pánt, a pántra feltehető amulettek, plusz „drágaköveket” és matricákat is kapnak a vevők.

hmd barbie phone
A Barbie téma megduplázta az alapkészülék árát
Fotó: HMD Global / Mattel

A HMD és a Mattel digitális detoxra vágyó Barbie-rajongóknak szánják a készüléket, nyomógombos alapmobil lévén gyakorlatilag nem lehet vele mit kezdeni a telefonáláson és az SMS-ezésen kívül, bár a klasszikus Snake játék persze megtalálható rajta. Kamerája is van, de 0,3 MP-es (640×480 pixeles) szenzorral értékelhető képek nem készíthetőek.

A Barbie Phone augusztus végén kerül piacra Magyarországon, az ajánlott fogyasztói ára pedig 49 990 forint.

Ennek megfelelően a digitális detoxra vágyók  jobban járnak, amennyiben a sima verziót választják a Nokia 2660 Flipből, az olyan 22 ezer forintnál kezdődik. Érdekes mód a HMD pont nemrég dobott piacra egy szintén rózsaszínben is kapható okostelefont, a Skyline modell ezen változata inkább tűnik Barbie-mobilnak, mint a mostani alapkészülék.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!