A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kisiskolás füzeteken tűnt fel a pornószínésznő

Vágólapra másolva!
Nem izgatja az Amazont a nevével és a képmásával való visszaélés.
Vágólapra másolva!

Újabb panasszal állt elő az erotikus élő közvetítésekből meggazdagodott, de már jó ideje konkrétan pornószínésznő Amouranth. Az elmúlt években még ingatlanokba és részvényekbe is millió dollárokat fektetett Kaitlyn Siragusa aktuális problémája, hogy egy Mats Nyberg nevű vagy álnevű figura A5-ös, margós iskolai füzetek borítóján él vissza a nevével és a képmásával.

amouranth
A kiadási dátum alapján már két és fél éve elérhetőek az Amazonon a füzetek
Fotó: Amouranth / X

Az efféle hamisított termékek egyáltalán nem újdonságok az esetében, legutóbb az egyik rajongója küldött neki bevizsgálásra egy koppintott vibrátort. Viszont olyan termékre tenni a nevét és a képét, amelyet szinte kizárólag az általános iskola alsó tagozatába járó gyerekek használnak, az bizony furcsa választás volt Mats Nyberg részéről, ilyenre még nem volt példa.

Az elkövető teljesen nyíltan árulja az Amouranth jogait és a közízlést egyaránt sértő füzeteket, és nem is olcsón, a százlapos termékek 7 dollárba, nettó 2500 forintba kerülnek. Ez nem kiugróan magas összeg az Egyesült Államokban egy ilyen termékért, kontextusként olyan 3-5 dollár között szoktak lenni az olcsónak mondhatóak, míg a jobb papírral rendelkező „márkás” modellek 10 dollárnál is többe kerülhetnek.

Amouranth jelentette az Amazonnak a gondot, ám több nap elteltével még mindig kaphatóak a füzetek, túlságosan nem zaklatta fel a vállalatot a helyzet.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!