A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Benne lesz Ríviai Geralt a The Witcher 4-ben

cd projekt the witcher 4 vaják
Házon belüli technológia helyett Unreal Engine 5 mozgatja majd a következő The Witcher-játékot
Fotó: CD Projekt
Vágólapra másolva!
Az angol szinkronszínésze árulkodott az ügyben.
Vágólapra másolva!

A Cyberpunk 2077 kiegészítőjének kiadását követően a CD Projekt jelenleg több projekten is dolgozik, és jó ideje hivatalos, hogy következő nagy és jelentős játéka a The Witcher negyedik része lesz. A projekt viszonylag korai stádiumban van, így érdemben még nem beszélt róla a vállalat, de azt már 2013-ban állította, hogy a trilógia harmadik részével lezárultnak tekinti a játékfeldolgozások tekintetében a Rívia Geralt által fémjelzett korszakot.

A napokban Geralt angol szinkronszínésze is hozzászólt az ügyhöz, az ikonikus játékbeli sorainak felidézési kísérletei közben Doug Cockle megerősítette, hogy Rívia Geralt benne lesz a The Witcher 4-ben, ám ezúttal biztosan nem ő a játék főszereplője.

Ennél többet nem tudott vagy kívánt mondani, a szavai alapján még számára sem világos, hogy a karakter miféle szerepet kap a következő részben. Nem lenne meglepő, amennyiben a történet szempontjából komolyabb háttérszereplőnek bizonyulna, de elképzelhető, hogy csak beugrik majd pár küldetés erejéig a régi rajongók megörvendeztetése érdekében.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!