Ön sem panaszkodna, ha ilyet tudna a hűtője

samsung french door refrigerator
Elég megérinteni a fogantyúrészt az ajtó motorizált kinyitásához
Fotó: Samsung
Vágólapra másolva!
Sok évtizedes nyűgöt megoldó fejlesztést mutatott be a Samsung.
Vágólapra másolva!

Egy dél-koreai sajtóeseményen új hűtőt mutatott be a Samsung. A prémium kategóriás French Door Refrigerator látszólag a tavaly bejelentett Four-Door Bespoke Refrigerator módosított változata, a baloldali részében van a mélyhűtő, a jobboldaliban pedig a normál hűtő.

A nagycsaládosoknak szánt, extra nagy kapacitású modell gépi tanulásos módszerekkel optimalizálja a működését és a fogyasztását, támogatja a SmartThings okoseszközös platformot, így persze wifivel is rendelkezik a kommunikáció érdekében.

samsung french door refrigerator
Óriási kapacitású a Samsung French Door hűtő
Fotó: Samsung

Mindezek ellenére a háztartási nagygép messze leghasznosabb innovációjának semmi köze sincs a mesterséges intelligenciához: az ajtó nyitására szolgáló fogantyúrészt megérintve a hűtő képes motorizáltan kinyitni az ajtaját, így nem kell szenvedni, ha nem áll rendelkezésre szabad kéz az ajtónyitáshoz.

A Four-Door Bespoke Refrigerator első körben Dél-Koreában kerül piacra, hatféle konfiguráció áll majd belőle rendelkezésre, ezek árai 451 ezer és 665 ezer forintnak megfelelő wonért lesznek elérhetőek. Egyelőre nem tudni, hogy globálisan forgalomba kerül-e a modell, vagy ami ennél is fontosabb: bevezeti-e szélesebb körben az érintéses ajtónyitást a Samsung.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!