A HONOR 39 médiadíjat nyert az IFA 2024-en

Vágólapra másolva!
Nem csak a hajlítható telefonját értékelték az újságírók. A másik két termékkel egyetlen gond van, amit már most tudunk róluk. Illetve, hogy nem tudjuk.
Vágólapra másolva!

A HONOR idén 39 Best of IFA díjat nyert el a berlini rendezvényen, ami remekül szemlélteti a vállalat elköteleződését az innováció iránt, fogalmaznak közleményükben. A HONOR Magic V3 újradefiniálja a hajlítható okostelefonokat az ultravékony, 9,2 mm-es vastagságával, a készülék az IFA 2024-en komoly elismerést nyert el a vezető globális tech fókuszú médiától. A  TechRadar a Best of IFA 2024 díjjal tüntette ki a készüléket, kiemelve, hogy őrület kézben tartani és érezni, hogy milyen vékony. Ezt az álláspontot osztotta a Trusted Reviews is, amely kiemelte a Magic V3 úttörő, 9,2 mm-es vastagságát, hozzátéve, hogy ott van az általunk kipróbált legvékonyabb készülékek között, amitől csak még jobb lesz. Az Android Authority lehetőséget lát abban, hogy a HONOR Magic V3 átrendezze a hajlítható készülékek piacát, kihangsúlyozva, hogy a világ legvékonyabb könyvként összehajtható készüléke. Persze ne feledjük az Origo elismerését sem: bemutatónk szerint nem csak a legvékonyabb hajlítható telefon a V3, hanem a legjobb hajlítható is. Sőt, minden bizonnyal a szokatlan reklámkampányával is sokak figyelmét felhívta a kiemelkedően vékony készülékre a gyártó.

Közösen pózol a V3 és az új laptop, a MagicBook Art 14
Fotó: Origo

A HONOR MagicBook Art 14 laptop, amely egyedülálló, levehető mágneses kamerával rendelkezik, amit a készüléktestbe lehet elrejteni, amikor nincs rá szükség, szintén felkeltette a vezető médiumok érdeklődését. Az XDA Developers kiemelte a kijelző minősége és az innovatív levehető kamera közötti tökéletes egyensúlyt, megjegyezve: Az ötlet egyszerű zsenialitása az, amit szívesen látok vállalatoknál. A Yanko Designt szintén különösen lenyűgözte az innovatív dizájn, és így fogalmazott: A HONOR a legjobb módon nyírta ki az Apple MacBook notchát.

Külső billentyűzethez csatlakoztatva mutatták meg az új tabletet, a MagicPad 2-t
Fotó: Origo

A HONOR MagicPad2 12,3-os OLED kijelzőjével, térhatású hangjával és szemvédő technológiájával  is lenyűgözte a sajtót, akik kivételes audiovizuális képességeit és fejlett szemvédelmi technológiáját emelték ki. Az Android Headlines a produktivitást és a vizuális teljesítményt méltatta, kitérve arra, hogy a HONOR MagicPad2 a legerősebb Android táblagép a piacon. A Les Numeriques is le volt nyűgözve, és úgy fogalmazott: egy csúcskategóriás táblagép AI-jal a produktivitás fokozására.

A HONOR Magic V3 október 1-jétől lesz kapható Magyarországon. Ezzel szemben a HONOR MagicBook Art 14 és a HONOR MagicPad 2 magyarországi elérhetőségéről még semmit nem lehet tudni, tehát azt sem, hogy egyáltalán piacra kerülnek-e itthon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!