Gamepad pattintható ki az Acer gamer laptopjából

Vágólapra másolva!
A sztereó hangszóróit pedig motorok hajtják ki a belsejéből.
Vágólapra másolva!

Némileg a Nintendo Switch nyomdokaiban járva egy teljesen újszerű ötlettel állt elő a gamer laptopok piacán az Acer, megtervezte a világ első kipattintható gamepaddel ellátott noteszgépét. A Project DualPlay koncepció fázisban van, a napokban megrendezésre kerülő IFA 2024 kiállításon fogja jobban megmutatni a vállalat, jelenleg csak előzetes felhajtást próbál generálni a terméknek.

acer dualplay gamer gaming
A kipattintható rész egyik oldalán a touchpad található, a másikon pedig a kontrolleres kezelőszervek
Fotó: Acer

A laptop normál állapotban egy LED-es világítással különösen kicsicsázott gamer gépnek tűnik, de a touchpados részt a házból kipattintva és a hátlapjára forgatva előtűnnek a kontrollerek esetében megszokott kezelőszervek.

A kipattintható rész felső lapján a touchpad található, az összerakott állapotban nem látható alsó lapján pedig a gamepades kezelőszervek.

Ez okos dizájn, hiszen így összerakott állapotban nem zavarják kiálló stickek és gombok a laptop használatát, plusz így sokkal kevesebb szennyeződés jut a kontrolleres rész belsejébe. További látványos innováció, hogy a jobb hangzás érdekében a gamepad kipattintásakor a laptop oldalirányban kitolja magából az 5 wattos sztereó hangszóróit.

acer dualplay gamer gaming
A gamepad kiszedésekor oldalirányban kitolja a hangszóróit a laptop 
Fotó: Acer

Specifikációkról egyelőre nem esett szó, jelenleg nem világos, hogy a Project DualPlay egyáltalán mennyire van gyártásra kész állapotban, de napokon belül további információk érkeznek majd a különleges gamer laptopról.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!