Új, zajszűrős Bose fülhallgató érkezik

Vágólapra másolva!
A legújabb füles közvetlenül a jelenlegi zászlóshajó, a QuietComfort Ultra alatt helyezkedik el. A Bose új fülese szelfit is készíthet a telefonunkkal.
Vágólapra másolva!

A képek alapján úgy tűnik, hogy az új Bose fülesek vadonatúj külsőt kapnak, a drágább testvéreken található szárakról egy lekerekítettebb kialakítás felé mozdulnak el.

Bose
Bose

Az új Bose QuietComfort fülhallgató támogatja a Bluetooth 5.3-at, a többpontos Bluetooth-t és IPX4-es besorolásának köszönhetően izzadásálló. Mindegyik fülhallgató három mikrofont használ, amelyek segítenek gondoskodni a zajszűrésről és a jó hangminőségről telefonálás közben. Három különböző szilikonharanggal és stabilitási pántmérettel érkeznek, hogy a fül méretének és alakjának megfelelően testre szabhassuk az illeszkedést. Az akkumulátor élettartama egy feltöltéssel akár nyolc óra is lehet, a mellékelt vezeték nélküli töltőtáska pedig további két és fél órát képes biztosítani a zenehallgatáshoz.

A Bose QC fülhallgató alkalmazás segítségével öt sávban állítható EQ-t kapunk és számos további testreszabási lehetőséghez férhetünk hozzá az érintésvezérléssel, a zajszűrési beállításokkal és a hangminőséggel kapcsolatban.

A játékokhoz és filmekhez alacsony késleltetési mód is elérhető, míg a fülhallgató Battery Prediction funkciója segít nyomon követni az akkumulátor élettartamát.

A QuietComfort fülhallgatóknak van egy új partitrükk a tarsolyukban, amit eddig még nem láttunk - a Remote Selfie mód, amely a fülhallgatót „távkioldóvá” változtatja. Ez akkor jöhet jól, ha egy gyors szelfit szeretnénk készíteni mondjuk egy állványról és nincs más módja a telefonon a fényképezés aktiválásának.

Az új Bose QuietComfort fülhallgató (2024) ára 200euro lesz.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!