Nem csak PlayStationre jön a Grand Theft Auto VI

grand theft auto vi gta 6 videojáték
Lucia és Jason, a Grand Theft Auto VI főszereplői
Fotó: Rockstar Games
Vágólapra másolva!
Pedig úgy tűnhet majd, a Sony megszerezhette az exkluzív hirdetési jogait.
Vágólapra másolva!

Már a végső reszelési és hibajavítási munkák folynak a minden idők legnagyobb játékipari durranásának ígérkező Grand Theft Auto VI-on, túlzás nélkül gamerek tízmillió várnak izgatottan a Rockstar nyílt világú játékának valamikor jövőre esedékes megjelenésére.

Most váratlan új információ érkezett a játék kapcsán, az Xbox News Cast Podcast (XNC) egyik házigazdájának tudomása szerint a Sony megszerezte a termék exkluzív reklámozási jogait, ez pedig a még idén esedékes második traileréből is világossá válhat. A lépéssel elsősorban talán nem is a normál PlayStation 5-öt, hanem inkább a nemsokára bemutatkozó PlayStation 5 Prót kívánhatja reklámozni a Sony, az utóbbin a nagyobb számítási teljesítmény kihasználása miatt potenciálisan szebb lehet majd a játék.

Ennek ellenére a GTA 6 várhatóan egyszerre jelenik majd meg PlayStation 5 és Xbox Series konzolokra, később pedig a PC-re való kiadása is megtörténik majd. 

Az üzlet pusztán arról szól, hogy a játék hirdetése során a PlayStation logó villoghat a reklámanyagokon, ami felettébb bosszantó lehet majd az Xbox számára. Persze a Sony-nak is megvannak a maga marketinges keresztjei, akkorát bukott az élő szolgáltatásos Concord lövöldéje, hogy két héttel a kiadása után leállítja a szervereit és visszatéríti a vásárlók pénzét.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!